Anamaria Vasile

Băiețelul Andrei a cucerit internetul. David seamănă tot mai mult cu mama lui. “Nu mă mai satur“ Citeşte întreaga ştire: Băiețelul Andrei a cucerit internetul. David seamănă tot mai mult cu mama lui. “Nu mă mai satur“

Andra și-a surprins fanii cu o imagine în care apare alături de David, băiețelul ei, care pe zi ce trece îi seamănă tot mai mult. Internauții s-au declarat cuceriți de băiatul cu „ochelari de aviator”.

Andra a postat pe constul său de Instagram o fotografie în care se află alături de fiul ei, David. Vedeta îl soarbe din priviri pe băiat și mărturisește că este topită după el.

„Ne bucurăm de soare impreună! Nu mă satur de băiatul ăsta cu ochelari de aviator ?” a scris Andra, în dreptul fotografiei cu ea și David. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008 și au împreună doi copii: David și Eva. Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația.

Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan. Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.