Anamaria Vasile

Despărțite de Armată! Șase luni, Elena Cârstea nu va putea vorbi cu fiica ei cea mică și nici n-o va vedea

Ambele fete ale Elenei Cârstea au ales să intre în Armată. Cel mai nou recrut din familie este mezina, Adriana, care acum, după înrolare, e ruptă total de familie pentru șase luni. Dorul mamei ei e mare. Însă regulile nu pot fi încălcate.

Pe vremea când erau foarte mici, Sanda și Adriana au avut norocul ca Elena Cârstea să le schimbe destinul. Artista le-a luat de la orfelinat, le-a oferit o viață fără lipsuri, în România, apoi s-a mutat împreună cu cele două fiice în America.

Beneficiind de aceeași educație și extrem de ambițioase, amândouă și-au urmat drumul lor în viață. Iar visurile le-au devenit realitate. Și-au dorit să lucreze pentru armata americană. Iar prima care a făcut acest pas a fost Sanda. A intrat în Garda Națională, unde poate fi solicitată să salveze oameni, în caz de situații de urgență, precum cutremure sau uragane.

Respectă regulile

Acum, și mezina Adriana a făcut același lucru. A îmbrăcat haina militară. În urmă cu câteva zile, ea a plecat într-o tabără de pregătire și, potrivit regulilor interne, nu are acces la mediul online și nici permisiunea să țină legătura cu cei dragi. Așa se face că va comunica, în următoarele șase luni, doar prin intermediul scrisorilor cu mama ei și cu celelalte persoane dragi rămase acasă.