Anamaria Vasile

Horoscop primăvară 2019. Două zodii vor da lovitura în perioada următoare

Primăvara aceasta aduce mult noroc, dar nu pentru toate zodiile. Iată care sunt cele binecuvântate de astre.

1. Fecioară

Deși nu te-ai fi așteptat să vină vremuri mai bune din cauza perioadei încărcate pe care ai avut-o, vei fi surprins primăvara aceasta. Te vor ajuta mai ales prietenii și familia să îți îndeplinești obiectivele. Creativitatea ta va atinge cote maxime și vei atrage numai energiile pozitive.

2. Scorpion

A sosit momentul să îți fie răsplătite eforturile din ultima perioadă, mai ales acelea ce țin de sfera profesională. Este o primăvară marcată de succes și se pot îndeplini chiar și cele mai mărețe idealuri dacă îți îndrepți atenția acolo unde trebuie. O să ai momente în care o să te simți leneș și fără chef de muncă, dar ar fi bine să te mobilizezi pentru că acum ai norocul de partea ta.

3. Berbec

La capitolul interacțiune socială ai stat cam prost iarna trecută și e posibil să te fi simțit cam sigur. Odată cu venirea primăverii însă, apar și oameni noi în viața ta care, pe lângă faptul că te vor înveseli, vor lega și o prietenie sinceră cu tine.

4. Peşti

Ţi-ai neglijat sufletul şi dorinţele până acum şi te-ai concentrat mai mult pe bunăstarea altora, mai cu seamă a familiei. Dar primăvara aceasta ţi se va îndeplini unul dintre cele mai mari visuri-îţi vei găsi sufletul pereche.

5. Rac

Primăvara aceasta, pentru tine va înflori dragostea. În sfera sentimentală lucrurile merg din ce în ce mai bine şi reuşeşti cu uşurinţă să creezi o legătură profundă, semnificativă, cu persoana pe care o îndrăgeşti.

6. Taur

Eşti un visător, şi deşi nu te-ai fi aşteptat ca lucrurile din viaţa ta să ia o întorsătură atât de benefică ţie- iată că se întâmplă. Cel mai probabil va apărea şi o persoană nouă care va schimba scenariul vieţii tale.