Anamaria Vasile

Gabriela Cristea, copleșită de probleme după cea de-a doua naștere: „Am senzația că nu am dormit de vreo 5 ani”

De curând, frumoasa Gabriela Cristea a devenit mămica unei fetițe superbe, pe care a numit-o Thea Iris Selena. Cum nicio mămică nu este ocolită de problemele de după naștere cu privire la odihnă și somn, nici Gabriela Cristea nu este în cea mai bună formă.

Într-un interviu acordat pentru „Xtra Night Show”, Gabriela Cristea a povestit că se simte extrem de obosită, dar încearcă să facă față celor două fetițe cu zâmbetul pe buze.

„Cu căpuțul mai greu, dar în rest e ok…din cauza oboselii suntem super stresați, dar o să ne treacă. Totul a mers foarte bine, a fost mai bine decât la prima operație, m-am simțit mai bine și am fost mai veselă și mai conștientă în timpul operației.

Echipa de medici a fost foarte veselă, toată luema se distra. M-am simțit foarte bine și după operație, m-am refăcut foarte repede. A venit cineva la mine seara la spital și eu eram pe pat și mi-a zis știi cum arăți? De parcă ai venit acum de la spa” a spus Gabriela Cristea.

Frumoasa moderatoare de televiziune susține că s-a simțit extrem de bine după cea de-a doua operație de cezariană.

„Mă simțeam foarte bine, eram vioaie, veselă, eram plină de energie dar nu m-a inut asta decât o noapte după operație, pentru că echipa de acolo mi-a pus copilul în brațe și mi-a zis că alăptez o dată la 3 ore, inclusiv noaptea….și din momentul ăla s-a instalat starea de poboseală și oboseala se cronicizează pe zi ce trece. Ieri am fost să-mi scot firele de la operație și am întrebat-o pe doamna doctor dacă pot să iau ceva, ceva vitamine, energizante…mă simt foarte slăbită, am senzația că nu am dormit de vreo 5 ani. Și mi-a zis să stau liniștită, că o să mă obișnuiesc.

La un moment dat se renunță la o masă de noapte, copilul la un moment dat o să-și intre în normal…” a mai spus Gabriela Cristea.