Anamaria Vasile

Clasica manichiura french nu mai este la modă. Iată cu ce să o înlocuiești!

Manichiura french este una dintre cele mai populare, cucerind femei din toate colțurile lumii. Acest model de manichiură nu este numai stilat, ci și elegant și simplu. Deși culorile și modelele sunt alese după preferințe, cele mai utilizate nuanțe vor rămâne cele de crem, nude și bej, care sunt puse în evidență cu o ojă albă.

Dacă te-ai săturat de manichiura french tradițională, avem 15 idei moderne pentru tine, care să te ajute să faci furori în acest sfârșit de an! Astfel, designul original este complet reinventat cu detalii moderne, dar și cu modele creative și unice. Ești curioasă care sunt acestea? Află mai jos!

Iată cu ce să înlocuiești manichiura french în 2017!

French mat în V

Alege orice nuanță mată dorești pentru bază și pictează marginile unghiilor în V. Pentru un efect spectaculos, poți opta pentru câteva pietricele, dar și elemente metalice aurii.

Albastru și negru

Acest design geometric poate fi o alternativă inspirată. Partea bună este că nu trebuie să te limitezi doar la două culori, ci poți folosi nuanțele tale preferate, atât timp cât respecți forma.

French cu sclipici

French-ul strălucitor se potrivește de minune în sezonul sărbătorilor, deoarece se asortează cu decorațiunile, dar și cu veselia care plutește în aer. Totuși, adevăratul motiv pentru care trebuie să alegi acest model este că îți oferă un aer simplu și elegant, dar și sofisticat.

Cu ștrasuri

În cazul în care ești de părere că french-ul clasic este plictisitor, poți alege ștrasuri pentru a-ți transforma complet manichiura. Poți opta pentru orice nuanțe sau forme dorești.

Cu inimioare

Pentru femeile îndrăgostite, french-ul clasic poate fi transformat cu ajutorul unor inimioare roz sau roșii, care să le ajute să celebreze dragostea în fiecare zi.

Triunghi întors

Poți ieși în evidență cu manichiura french prin alegerea unei nuanțe puternice, dar și al unui model deosebit, așa cum este triunghiul întors.

Bleumarin

Acest model iese în evidență în orice combinație. Designul sofisticat și simplu este perfect pentru o ținută elegantă, mai ales dacă vei opta pentru o nuanță de bază mată.

Vârfuri ombre

Fanele ombre-urilor se pot bucura de o manichiură french care să se asorteze cu peisajul de afară. Nuanța de bază trebuie să fie neapărat alb, pentru ca cea sidefată să iasă în evidență.

Umbre

Un alt design unic franțuzesc este cel cu umbre, care creează iluzia unor unghii alungite. Uită de vârfurile clasice albe și alege orice nuanțe dorești!

Forme geometrice

Acest design geometric strălucește în combinații de roz, auriu și negru. Pentru ieșirile de sâmbătă seară poate fi o idee excelentă, deoarece îți oferă un look elegant și sofisticat în același timp.